Selecteer een pagina

mijn manier van werken

Het liefst werk ik voor organisaties met een maatschappelijk karakter: zorg, sociaal domein, onderwijs. Op die manier probeer ik – met mijn eigen kennis en expertise – een beetje bij te dragen aan een mooie, eerlijke wereld.

In de ideale situatie neem ik opdrachten aan waarbij ik zowel betrokken wordt bij de communicatiestrategie, maar ook bij de uitvoering ervan in middelen. Ik vind het uitdagend om te kijken naar de missie en visie van organisaties en wat de rol van communicatie hierbij kan zijn. Maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om zelf teksten te schrijven, websites te onderhouden, en mooie content te maken voor mailings, campagnes en social media.

De belangrijkste reden voor mij om als freelancer aan de slag te gaan, was het feit dat ik veel waarde hecht aan vrijheid. Als er goed vertrouwen is tussen een opdrachtgever en mij, krijg ik graag de vrijheid om zelf invulling te geven aan mijn rol als communicatieadviseur of tekstschrijver. Volgens mij levert dit voor beide partijen namelijk de beste resultaten op. Wat je daarvoor van me terug krijgt is veel flexibiliteit en loyaliteit. Ik probeer altijd voor 100% achter de producten te staan die ik aflever en vind het geen probleem om snel te moeten schakelen.

De looptijd van een project is voor mij minder van belang: ik werkte aan opdrachten van enkele uren, maar vervulde ook interim functies voor een periode van 8 maanden. Zolang mijn inzet maar voldoet aan de verwachtingen van opdrachtgevers, dat is voor mij veel belangrijker.

contact:

sannehekman@gmail.com
 06 – 42 66 25 78