Selecteer een pagina

kennis maken?

Wil je (vrijblijvend) eens een kop koffie drinken om kennis te maken? Leuk! Of wil je liever eerst per mail of telefoon meer informatie; ook altijd goed.

Mail me gerust: sannehekman@gmail.com of bellen mag ook: 06 – 42 66 25 78. Meer informatie vind je ook op mijn Linked-In profiel.

Huidige opdrachtgevers

Koepel Advieraden Sociaal Domein

Sinds februari 2018 werk ik freelance als allround communicatieadviseur voor de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. Ik adviseur het bestuur en de andere bureauleden, verzorg mailings en onderhoud de website en social media kanalen. Daarnaast (mede)organiseer ik bijeenkomsten en workshops voor leden en onderhoud ik contacten met adviesraden in heel Nederland.

Kwetsbaarheid in de wijk

Wijken krijgen steeds meer te maken met bewoners die kwetsbaar zijn. Deze kwetsbaarheid kan zorgen voor uitsluiting.  Petra van der Horst adviseert gemeenten en maatschappelijke organisaties om hier aandacht voor te hebben. Samen met Petra ontwikkelde ik een website en schreef ik diverse blogs om meer aandacht te krijgen voor dit thema en de dienstverlening die zij op dit vlak aanbiedt. 

Het Leerhuis Epilepsie

Het Leerhuis Epilepsie is een initiatief van de expertisecentra Kempenhaeghe en SEIN om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Ik ondersteun het Leerhuis Epilepsie bij hun communicatie: ik verzorg LinkedIn updates, maak nieuwsbrieven en brochures, schrijf webteksten en denk mee over de algehele communicatiestrategie.

New Mama

Het moederschap en mijn contact met kinderen (o.a. bij mijn opleiding tot Kindercoach) zijn een grote bron van inspiratie in mijn werk. De manier waarop kinderen de wereld bekijken en erover spreken; het levert voor mij waardevolle inzichten op die ik toepas in mijn werk. Jarenlang hield ik een blog bij over mijn ideeën en ervaringen als moeder.