Selecteer een pagina

kennis maken?

Wil je (vrijblijvend) eens een kop koffie drinken om kennis te maken? Leuk! Of wil je liever eerst per mail of telefoon meer informatie; ook altijd goed.

Mail me gerust: sannehekman@gmail.com of bellen mag ook: 06 – 42 66 25 78. Meer informatie vind je ook op mijn Linked-In profiel.

Huidige opdrachtgevers

Koepel Advieraden Sociaal Domein

Vier jaar werkte ik als freelance communicatieadviseur voor de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. Ik adviseerde het bestuur, verzorgde mailings, onderhield de website en social media kanalen en organiseerde bijeenkomsten en workshops. Momenteel verzorg ik voor de Koepel workshops ‘Communicatie voor adviesraden’. 

Kwetsbaarheid in de wijk

Wijken krijgen steeds meer te maken met bewoners die kwetsbaar zijn. Deze kwetsbaarheid kan zorgen voor uitsluiting.  Petra van der Horst adviseert gemeenten en maatschappelijke organisaties om hier aandacht voor te hebben. Samen met Petra ontwikkelde ik een website en schreef ik diverse blogs om meer aandacht te krijgen voor dit thema en de dienstverlening die zij op dit vlak aanbiedt. 

Het Leerhuis Epilepsie

Het Leerhuis Epilepsie is een initiatief van de expertisecentra Kempenhaeghe en SEIN om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Ik ondersteunde het Leerhuis bij hun communicatie: ik verzorgde LinkedIn updates, maakte nieuwsbrieven en brochures, schreef webteksten en dacht mee over de algehele communicatiestrategie.

The Comfort Club

Het moederschap, mijn werk als Kindercoach en trainer in Gelukslessen zijn een grote bron van inspiratie in mijn werk. De manier waarop kinderen de wereld bekijken en erover spreken, hoe ze hun talenten ontdekken en benutten; het levert voor mij waardevolle inzichten op die ik toepas in mijn werk. Het helpt me met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar thema’s en vraagstukken.