Selecteer een pagina

Een laptop is meestal voldoende om mijn werk te kunnen doen. In Amsterdam werkte ik meestal vanuit huis of vanuit het Volkshotel. Ons nieuwe huis in Utrecht kent een echt werkkamer (zo blij mee!!), maar natuurlijk ga ik ook weer op zoek naar een fijn werkplekje buitenshuis. Een knus koffiezaakje in de winter en in de zomer het liefst een zonnige stek. Een camping in de buurt van Utrecht bijvoorbeeld, met goede wifi. Iemand alvast wat tips?

Op dit moment werk ik – heel luxe – vanuit de camping in Italië. Met man- en dochterlief trek ik acht weken rond in onze Volkswagenbus. Allebei werken we een aantal uurtjes per week. Om projecten van onze klanten draaiende te houden en om bijvoorbeeld statistieken te monitoren (bezoekersaantallen, SEA-campagnes, SEO-resultaten).

De afgelopen weken dook ik ook nog in het cms van de website van Little Greene. Blader je wel eens door interieurmagazines, dan moet dit merk je ongetwijfeld bekend voorkomen. Little Greene is een Britse verf- en behangfabrikant. Op hun website vind je echt prachtige verf en behang van zeer hoge kwaliteit en net even wat exclusiever dan elders.

Ik mocht voor Little Greene bezig met de contentoptimalisatie van hun Nederlandse website. Zo herschreef ik alle teksten, zodat ze meer SEO vriendelijk zijn. Ook voegde ik metatitles en metadescriptions toe, wat de vindbaarheid van de website ook weer ten goede komt. Tenslotte heb ik zoveel mogelijk interne links toegevoegd. Dit maakt de website gebruiksvriendelijker, maar is ook bevorderlijk voor de ranking in zoekmachines.

Een super leuke klus, die dus ook heel goed vanuit Italië te volbrengen was. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik op deze manier kan werken 🙂

Little Greene2