Selecteer een pagina

MIES PR verzorgt de PR voor een aantal te gekke merken in de interieur- en designbranche. Ik werk nu een aantal maanden met hen samen en wat me vooral is opgevallen, is hun bewonderingswaardige professionaliteit. Iedere letter in een persbericht wordt gewogen en gecontroleerd, over iedere foto in een publicatie wordt zorgvuldig nagedacht en ieder event dat ze organiseren is tot in de puntjes uitgedacht.

MIES PR wilde meer blogartikelen publiceren op hun eigen website. Niet alleen omdat dit gave content is om te delen via social media, maar ook vooral om het geweldige beeldmateriaal van klanten te delen. Dit gebeurt natuurlijk door persberichten, publicaties en andere PR middelen, maar blogartikelen lenen zich erg goed voor een meer out-of-the-box invalshoek. En hier mag ik MIES PR mee helpen. Twee keer per maand schrijf ik – in overleg met hun team – een blogpost. De ene keer is een persbericht het uitgangspunt en bedenk ik een originele invalshoek om het nieuwsfeit op een andere manier te communiceren. De andere keer is een bepaald thema in de branche het startpunt en zoeken we naar producten van klanten om te integreren. Kortom: bloggen is hier een super leuke manier om PR te bedrijven en het zorgt bovendien voor hoge interactie op social media.

Lees bijvoorbeeld:
Waskommen om te bewonderen
Er was eens…. 7 keer in sprookjesachtige sferen dankzij Archive Trails van Little Greene
Okergoud als trend voor 2016: groots uitpakken of kiezen voor details?